Wat een weekends!

Wat een weekends!

Een onvergetelijk Dans- en Turnfeest!

We hebben kunnen genieten van een fantastisch dans- en turnfeest waar onze getalenteerde jazz- en turngroepen schitterden. Het waren dagen vol energie, passie en indrukwekkende prestaties die niemand zal vergeten.

Jazzgroepen in de schijnwerpers

Onze jazzgroepen brachten op het dansfeest het publiek in vervoering met hun gracieuze en dynamische dansoptredens. De choreografieën waren adembenemend en lieten de toewijding en het harde werk van onze dansers zien. Elke beweging was perfect afgestemd en liet de liefde voor dans duidelijk spreken.

Turngroepen op hun best

Ook onze turngroepen lieten het beste van zichzelf zien op het turnfeest. Van vloeroefeningen tot indrukwekkende sprongen en acrobatiek, de turners toonden hun kracht, flexibiliteit en precisie. Het publiek werd keer op keer verrast door de indrukwekkende prestaties en de choreografieën.

Bedankt aan alle vrijwilligers

Zo’n evenementen zouden niet mogelijk zijn zonder de hulp van onze fantastische vrijwilligers en helpende handen. Van de voorbereiding tot de uitvoering, jullie inzet en enthousiasme hebben dit dans- en turnfeest tot een groot succes gemaakt. We zijn jullie ontzettend dankbaar voor alle steun en harde werk.

Bekijk de foto’s

We hebben gelukkig veel van deze prachtige momenten vast kunnen leggen. De foto’s van het dans- en turnfeest kunnen via de volgende link bekeken worden: Foto’s!

Nogmaals dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze onvergetelijke avond. We kijken nu al uit naar het volgende dans- en turnfeest!