JAZZ A @WK TURNEN

JAZZ A @WK TURNEN

Van 30 september tot 8 oktober wordt het Antwerps Sportpaleis omgetoverd tot een echte turnhal voor het Wereldkampioenschap Artistieke Gymnastiek Dames en Heren.

Op dinsdag 3 oktober zal onze eigen Jazz A het WK TURNEN in Antwerpen openen voordat de Teamfinale Heren van start gaat!

Onder leiding van Nikita en Lauranne zal deze groep harde werkers met een enorme passie voor dans de avond openen. Naast het dansen zijn het ook hechte vriendinnen die samen een lach en een traan delen. Ze staan altijd klaar voor elkaar! Ze zijn super trots dat ze hun choreografie “Hold me now” mogen dansen in het sportpaleis. Met deze choreografie behaalden ze vorig jaar de tweede plaats op de Best Show Teams Finale. Jazz A staat voor doorzettingsvermogen, energie en vooral fun!!

Wij zijn alvast mee heel trots!