Volgend seizoen

Volgend seizoen

Beste leden van Sparta,

Beste ouders,

Het huidige seizoen loopt stilaan op zijn einde.

Spijtig genoeg weer een seizoen geteisterd door corona.

Wij zijn al volop bezig met de voorbereidingen voor volgend seizoen :

  • Wij hebben een aantal aanpassingen moeten doen aan onze uurrooster. In bijlage de nieuwe uurrooster voor volgend seizoen.

Deze kan je ook terugvinden op onze website.

De komende dagen mogen jullie ook een mail verwachten met de nieuwe (of dezelfde) groep voor volgend seizoen.

  • De lidgelden :
  • Voor de leden van de groepen +12 jarigen (vanaf humaniora) die dit seizoen door corona amper een paar weken les hebben gehad wordt er een financiële compensatie voorzien onder de vorm van een korting op het lidgeld voor volgend seizoen :  het variabel lidgeld dat betaald werd voor dit seizoen wordt doorgeschoven naar volgend seizoen. Dit betekent dat enkel het vast lidgeld van euro 20.00 moet betaald worden bij inschrijving voor volgend seizoen.
  • De groepen -12 jarigen (lagere school) hebben op een paar weken na een volledig seizoen les gehad. De lidgelden blijven dezelfde als voor dit seizoen.
  • Online inschrijven kan vanaf 1 juni 2021

Via onze website  www.spartakontich.be  (een kleine handleiding is voorzien).

Nieuw vanaf nu is dat er bij het online inschrijven de mogelijkheid gegeven wordt om het lidgeld direct online te betalen. Een aparte bankoverschrijving blijft evenwel ook mogelijk. Nog even herhalen dat de inschrijving pas definitief is als het lidgeld werd betaald.

De voorziene kortingen kunnen niet volledig opgenomen worden in het “online inschrijven programma”.  Bij vragen of twijfel over het lidgeld mag je ons altijd contacteren. Van elke online inschrijving krijgen wij de bevestigingsmail in cc.

Laat ons hopen dat we eindelijk terug eens een normaal seizoen mogen beleven.