Een trip naar …

Een trip naar …

25 en 26 april had voor de Spartaantjes opnieuw een TOP-weekend moeten worden om het beste van zichzelf te geven op het jaarlijkse turnfeest. Een klein, onzichtbaar virus dacht daar anders over en gooide helaas roet in het eten.

Daarom nemen we jullie graag mee op trip naar het turnfeest van vorig jaar!

De leiding opende het turnfeest met een toffe openingsdans na de Brabançonne.

De pubers van Juffers 2 stonden achter de schermen te popelen om hun oefening te tonen. Juffers 2 bracht een oefening waarin ze als pubers het leven van een leerkracht wel eens een beetje zuur kunnen maken. Voor zij die twijfelen; in de les zijn deze Juffers 2 toffe meisjes!

Pré-jazz; zij namen ons vorig jaar mee naar het voetbalveld waar ze hun beste moves bovenhaalden. Welk team won of wie maakte misschien wel de mooiste goal? Check it out op de website!

Onze jongste kleuters van Sparta tonen elk jaar met heel veel plezier hun oefening op het turnfeest. Vorig jaar keken ze er zo hard naar uit dat ze zelfs kampeerden op de turnvloer om wakker te worden tijdens de voorstelling. Onze kleinste kapoenen deden dat opnieuw schitterend vorig jaar.

Na de jongste leden aan het werk gezien te hebben, was het aan de Dames en Senioren om hun synchrone passen uit te voeren. Knap werk van deze Dames en Senioren; hopelijk blijven ook zij bewegen en gezond in deze bizarre tijden!

Tijd om de toverstokken boven te halen. Meisjes B nam ons mee naar een magische wereld van toveren en MAGIC. Coole kunstjes op de trampoline en de mat toonden deze meisjes in de sporthal.

De Ladies gaven ons een prachtige dans waar duidelijk heel hard op getraind was!

Jabbedabbedoe! Met de jongens en meisjes van Voorbereiding 1 reisden we naar The Flinstones. Ze turnden op verschillende toestellen en toonden ook hun beste dansmoves.

De meisjes van Juffers 1 wilden jullie vorig jaar heel wat ‘glitter and glamour’ geven. Hun oefening Fabulous stond dan ook in het teken van ‘jonge diva’s die de show komen stelen!

Jazz B toonde een pakkende dans waar de meisjes van deze groep hun hart en ziel in toonden. Prachtig!

Tijd om naar onze Knapen te gaan. Zij namen ons mee op zee waar ze hun oefeningen toonden in een thema waar piraten aan de macht waren.

Shake shake shake, … ZUMBA! Deze dames en heren zorgden voor heel wat ambiance met hun dansmoves!

Tijd om de pannen van het dak te springen! De jongens en meisjes van AGH en AGD sprongen heel wat flikken en salto’s op de airtrack. Draaien jullie ook opnieuw toertjes als jullie naar de foto’s kijken?

Turners en Turnsters namen ons mee in hun verhaal ‘IT’.

De danseressen van Jazz C gingen voor een dans waarin ‘together we rise’ duidelijk de boodschap was. Geniet van de foto’s!

De Madammen gaven ons opnieuw een mooie dans om naar te kijken.

Vorig jaar toonden ook de jongens en meisjes van Voorbereiding 2 hun kunnen op verschillende turntoestellen! Evenwicht, kracht en koprollen, … top gedaan!

Klaar om te zoemen met de dansers van Jazz D? Deze knappe bijtjes toonden hun techniek in deze leuke dans!

De jongens van de jongelingen vlogen over verschillende toestellen. Knappe oefeningen zagen we van hen.

Tijd om te genieten van de dansers van Jazz A. Prachtige dans uitgevoerd met de beste techniek. Knap, knapper, knapst!

De meisjes van AGD stonden achter de schermen te wachten om hun oefening te tonen. Choreografie samen met spectaculaire turnoefeningen maakten van deze oefening een zoveelste knaller op dit turnfeest!

Nog een laatste keer de pannen van het dak van de sporthal!

Al onze Spartanen stonden klaar om nog één keer het beste van zichzelf te geven. De slotdans was echt de laatste knaller van het turnfeest van vorig jaar!

Hopelijk denken jullie allemaal met heel veel plezier en een glimlach terug aan het turnfeest van vorig jaar.

Neem zeker een kijkje via deze link om het turnfeest te herbeleven met de mooie foto’s die onze fotograaf verzorgde.

Niet getreurd, of misschien een klein beetje, maar volgend jaar staan we er opnieuw! Cliché of niet; volgend jaar staan we er opnieuw, sterker dan ooit, alle Spartanen samen!

S.P.A…R.T.A

SPARTA!